Optionele accessoires voor de VR1m:

• Objectschijven (met magneet hechting)

Objectschijven zijn de ondergrond op de draaitafel waar men het te fotograferen object / product op neer zet. Deze schijven vergroten het cirkelvormige oppervlak om het object heen, waardoor de randen van de draaischijf buiten die van het object vallen. De objectschijf is dus niet zo zeer bedoeld om het object te ondersteunen en heeft dus meer een functie voor de fotografie dan voor de stabiliteit van het object. Als men objecten wenst te fotograferen die op punten rusten die niet op een tafel van 40 cm diameter passen (de diameter van de VR1m meenemer), dan dient men de objectschijf uit een stevig materiaal te maken (zoals spaanplaat of MDF) en deze plaat te bevestigen middels de 8 voorgetapte gaten in de meenemer (zwarte topschijf) van de VR1m. De VR1m is gespecificeerd om objecten van 100 kg te kunnen roteren. Hierbij dient wel opgemerkt te worden dat er bij zware objecten van uitgegaan wordt dat deze hun gewicht in het midden van de draaischijf geconcentreerd hebben. 

Onderstaande objectschijven zijn van een licht materiaal gemaakt en worden magnetisch vastgezet op de stalen meenemer van de VR1m. Deze zijn ideaal voor objecten met een “footprint”  van 40 cm (diameter) of kleiner. 

Prijzen objectschijven:

• Ø 60 cm   – prijs €   80,-
• Ø 80 cm   – prijs € 120,-
• Ø 100 cm – prijs € 200,-

• Kruislaser

Een kruislaser is bedoeld om het midden van de objectschijf aan te geven middels twee elkaar kruisende rode (laser)lijnen. Hierdoor kunt u het object / product makkelijker midden op de objectschijf zetten. 

• Focuseerbare kruislaser (5mW rood).
• Incl. voeding en bekabeling 
  (kan direct op de VR1m aangesloten worden)

 prijs kruislaser vanaf € 80,-

Camera trigger kabels

Camera trigger kabels worden op de VR1m aangesloten, teneinde de VR1m in staat te stellen de camera te doen triggeren (een foto te laten maken). Er zijn verschillende trigger kabels voor de diverse typen camera’s. U dient bij de aanschaf van uw VR1m aan te geven voor welke camera u een trigger kabel bijgeleverd wenst te hebben. Bij iedere VR1m wordt 1 trigger kabel gratis bijgeleverd. 

De 3 verkrijgbare maten object schijven - met magneet bevestiging
kruislaser-type1
Een van de soorten kruislasers die bij de VR1m geleverd kan worden als accessoire
triggerkabel-Canon
Een camera trigger kabel voor Canon DSLR camera's