Ons meest geavanceerde kindje…

Wij maken reeds enkele jaren de diverse draaitafels voor 360° productfotografie, zowel voor ons zelf als voor derden. Wij werken dus ook zelf met onze eigen draaitafels en leren daarvan hoe de hard- en software steeds verder kan worden verbeterd.

Nu, na zo’n vier generaties draaitafels ontworpen, gebouwd en geprogrammeerd te hebben, zijn we trots om onze laatste en daarmee meest geavanceerde draaitafel te presenteren, de VR1m.

Het doel van deze VR1m was, een draaitafel te bouwen zonder speling, met een nauwkeurigheid van 0,05 graden. De VR1m haalt deze specificaties met gemak en haalt in praktijk zelfs een herhalingsnauwkeurigheid van 0,02 graden.

Verder moest het een stevige en toch draagbare draaitafel worden. De VR1m is slechts 45x45x15 cm groot en kan desondanks een schijf van 1 meter ondersteunen en een last van 100 kg dragen.  

De VR1m moest ondanks deze hoge specificaties toch nog steeds betaalbaar zijn. Wij zijn trots om te zeggen dat het gelukt is om de VR1m te kunnen produceren en aanbieden voor de zeer concurrerende prijs van €1395,- 

De VR1m wordt door ons zelf in kleine series geproduceerd en is derhalve uit voorraad leverbaar. 

 

VR1m draaitafel
VR1m prijs: €1395,- (ex BTW)