VRobot - 360° x 90° 3D interactieve productfotografie

360° x 90° productfotografie en 360° fotoapparatuur

made in The Netherlands

Maatwerk 360° productfotografie systemen

Maatwerk 360° fotoapparatuur


Wij ontwerpen en produceren zelf de op deze website getoonde 360°- en 360° x 90° fotoapparatuur, hetgeen betekent dat u uw eigen wensen en specificaties in een van de op deze website getoonde systemen kunt laten verwerken.

Veelal kan dit zonder af te wijken van de hier genoemde prijzen. Dit omdat iedere fotorobot door ons op bestelling wordt gemaakt en wij een hoog serviceniveau en absolute klant-tevredenheid nastreven.

Uiteraard kunt u ook een systeem door ons laten ontwerpen dat afwijkt van de hier getoonde systemen en dat geheel volgens uw eigen eisenpakket wordt samengesteld.

Zo bieden wij ook oplossingen die niet op deze website getoond worden, die bedoeld zijn voor specifieke 360° productfotografie situaties.


Als voorbeeld noemen wij apparatuur die met meerdere camera’s tegelijk meerdere producten tegelijk in 360° fotografeert.


Of multi-camera systemen die in 1 omwenteling een complete 360°x90° presentatie kunnen fotograferen.

Dergelijke oplossingen zijn zeer geschikt voor zeer grote series 360° presentaties met zeer korte doorlooptijden.

Heeft u speciale wensen of ideeën die met ons zou willen bespreken of heeft u vragen over hoe u het beste uw 360° fotografie kunt gaan uitvoeren, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.