VRobot - 360° x 90° 3D interactieve productfotografie

360° x 90° productfotografie en 360° fotoapparatuur

made in The Netherlands

Over ons… Onze studio… Ons werk… Onze passie…

Over ons en 360° x 90° productfotografie


Geschiedenis


In het jaar 2000 zijn wij begonnen met fotografie als onderdeel van 3D modeling en animaties. Veelal werd deze fotografie ingezet voor het maken van texturen voor de 3D modellen. Tevens werd vorm-informatie van een voorwerp uit de fotografie gehaald, voor het maken van 3D modellen. Verder waren wij in het kader van 3D animaties en visualisaties al snel gespecialiseerd in panorama fotografie voor het maken van virtuele omgevingen voor de 3D visualisaties en voor de zg. HDR texturen, waarmee 3D scènes op een natuurlijker manier verlicht kunnen worden.


De combinatie van objectfotografie en (inverse) panorama fotografie, werd door ons echter pas in 2010 gemaakt door de ontwikkeling en bouw van onze eerste fotorobot. Bij deze voor ons toen nog nieuwe vorm van panorama fotografie, is het voorwerp deze maal het middelpunt (centrum) van de fotografie vormt en niet de camera en dat vereiste het bouwen van speciale apparatuur.


De ontwikkeling van de eerste fotorobot behelsde het schrijven van software en het ontwerpen en bouwen van de hardware vanuit het absolute niets. Inmiddels hebben we vele draaitafels ontworpen en gebouwd, voor een grote verscheidenheid aan object typen en klanten en hebben we zeer veel ervaring opgedaan op het gebied 360°(x90°) product fotografie..


Het heden


Op dit moment zijn wij uitgegroeid tot een gespecialiseerde 360° en 360°x90° fotostudio, die ook grote aantallen 360(x90) presentaties in een korte tijd voor klanten kan realiseren.


Wij beschikken in onze studio uiteraard over zelf ontwikkelde apparatuur, bestaande (o.a.) uit 2 fotorobots voor zowel 360° als voor 360°x90° productfotografie van kleine tot zeer grote voorwerpen.


Behalve 360°(x90°) fotografie, is bij ons ook de ontwikkeling en productie van 360° draaitafels en andere fotoapparatuur voor klanten doorgegaan en inmiddels uitgegroeid tot een groot deel van onze business.


Omdat we ons enthousiasme voor productfotografie graag met iedere belangstellende delen, hebben we een E-boekje geschreven over het onderwerp productfotografie en 360°(x90°) productfotografie in het bijzonder.
Dit E-book kunt u op deze website gratis downloaden.


Voor degene die hands-on tips en trick prefereert te krijgen, geven we ook workshops productfotografie en workshops 360° productfotografie.

Onze VR3m fotorobot met een draaitafel van 3 meter, de geschikt is voor grote en zeer zware voorwerpen.


Onze 360°x90° fotorobot, geschikt voor voorwerpen met een afmeting tot 80x80x90 cm en een gewicht van 40 kg.

Onze opstelling voor trainingen en workshops

Mocht u naar aanleiding van deze website nog vragen hebben over onze dienstverlening en producten, neem dan even contact met ons op.


We staan u graag vrijblijvend te woord!


Huib Schippers.

Overzicht van onze studio

LinkedIn-profiel van Huib Schippers weergeven Profiel van Huib Schippers weergeven